Wat zijn pruiken en haarstukken?

Pruiken en haarstukken zijn verschillend. Een pruik is een volledige haar prothese die wij in echt haar of synthetische haar vezel kunnen leveren. Een haarstuk is net iets anders, een haarstuk is een aanvulling voor meer volumen bij dunner wordend haar, maar ook als extra toevoeging om het haar voller en langer te laten lijken.

Waarom een pruik of een haarstuk?

Heeft u last van dunner wordend haar, haaruitval of kale plekken, bijvoorbeeld als gevolg van een chemotherapie of alopecia areata-androgenetica? Of kruipt uw haargrens langzaam omhoog en droomt u van meer volume in uw haar? Dan kunnen pruiken of haarstukken u helpen u uw vertrouwen terug te winnen.

 

pruiken

 

Beauxx de pruiken en haarstukken specialist

We hebben een aparte pruikenboetiek, waar we in alle rust en ongestoord uw wensen kunnen bespreken. Onze pruiken en haarstukken worden gemaakt door een ervaren pruikenmaker en zijn niet van echt te onderscheiden. We brengen haarstukken onzichtbaar aan. U kunt alles doen met het haarstuk: slapen, douchen, sporten, zwemmen, etc. Onze pruiken en haaraanvullingen zijn comfortabel en betrouwbaar in het dragen. Op medische indicatie komen wij graag bij uw thuis. Een deel van onze omzet doneren wij aan KWF.

“Binnen enkele weken is uw haarprobleem onzichtbaar!”

Hoe gaan wij bij Beauxx te werk?

Onze haarwerk- en haarspecialist doet allereerst grondig en discreet onderzoek naar de structuur. Vervolgens naar de krulling en de dikte en tenslotte naar de kleur van uw eigen haar. We zoeken daarnaast naar écht haar of synthetisch haar met vrijwel dezelfde eigenschappen. U wilt natuurlijk snel een oplossing voor uw haarprobleem. U kunt altijd binnen 5 dagen bij ons terecht voor een vrijblijvend gratis intake gesprek.

KEURMERK ANKO HAARWERK SPECIALIST anko-haarwerk-1

PROFIEL ANKO SECTIE HAARWERKEN

KLACHTENPROCEDURE EN GESCHILLEN COMMISSIE

De aanschaf van een pruik of haarstuk

Het aanschaffen van een haarstuk of pruik is vaak een emotionele gebeurtenis, daarom werken wij uitsluitend op afspraak en hebben wij een speciaal telefoonnummer. In onze aparte salon, nemen wij in een vrijblijvend gesprek de tijd, om uw situatie, wensen en onze oplossingen goed door te spreken. Met uiteenlopende technieken en een ruime collectie haarstukken, bieden wij een breed scala aan oplossingen. De modellen zijn in alle varianten leverbaar. u kunt kiezen voor echt en/of synthetisch haar, confectie of maatwerk. confectie haarstukken kunnen we binnen twee dagen leveren, maatwerk duurt 12 weken. Bij een volgende afspraak gaan we haarstukken passen en eventueel aanpassen. Pas dan beslist u of u tot aanschaf overgaat. Wij zijn pas tevreden als u het kapsel heeft dat bij u past!

Na aflevering van het haarstuk maken wij altijd nog een vervolg afspraak met u voor een was demonstratie en een controle van uw haarwerk.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw haarwerk.

NB. Als u al weet dat u uw haar gaat verliezen vanwege chemotherapie of bestraling, dan adviseren wij u voor de start van de behandeling een afspraak met ons te maken zodat wij vrijblijvend een zo natuurlijk mogelijk haarstuk voor u kunnen reserveren. (afname dus niet verplicht)

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars

In veel gevallen vergoeden de zorgverzekeraars de kosten voor de aanschaf van een pruik of haarwerk. We zijn erkend leverancier, hebben contracten met alle zorgverzekeraars en kunnen rechtstreeks declareren. We nemen u de zorg voor de financiële afhandeling graag uit handen.

Wilt u advies over een pruik of haar werk?

De koffie staat voor u klaar. Maak online uw afspraak.

U kunt altijd binnen 5 dagen bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek