Mediceuticals Laboratories

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.

Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid (uiteraard NIET op dieren). De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals® producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons. Na een gedegen trainingen zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

In Fix Hair

In Fix Hair wordt gerund door Luc Lauwers en Katrien van Allemeersch. Samen hebben zij 25 jaar ervaring met haarwerken en haaraanvullingen. Daarnaast hebben ze ook personeel in dienst die zelf ervaring heeft met haarverlies.

In Fix Hair kiest voor haarwerken met natuurlijk Europees haar. Dit is van zeer hoge kwaliteit en zien er erg natuurlijk uit. BeauXx meet uw haar en helpt u bij het kiezen van het juiste haarwerk. In Fix Hair gaat vervolgens op een zorgvuldige manier Europees haar selecteren dat precies past bij uw haar en uw haarstructuur.

Hairdreams

Hairdreams biedt hand geselecteerde haren van de allerhoogste kwaliteit. De extentions blijven langer zitten dan andere extentions. De aanhechting (bonding) kenmerkt zich door een hoge houdbaarheid van vijf tot zes maanden, en een neutrale onopvallende optiek. Een haaropvulling van Hairdreams is de meest natuurlijke en duurzame methode om fijn en dun haar body en volume te geven.
www.hairdreams.com