Kapsalon BeauXX

Haarspecialist

U zoekt niet zomaar een kapper. U zoekt een vakkundige kapper die naar u luistert en u advies geeft over het kapsel dat het beste bij u past. Want u weet dat u zich mooier voelt met een goed kapsel. Wilt u uw haar laten knippen, een ander kleurtje of een mooie bos krullen? Of heeft u een haarprobleem of zoekt u een haarspecialist voor een haarstuk?

In onze kapsalon hebben wij alle aandacht en tijd voor u

Bij BeauXX kunnen dames en heren terecht voor een goed kapsel en een oplossing voor haarproblemen. We geven u persoonlijk advies over een kapsel of een behandeling. En over de producten en kleuringen die het beste bij uw gezichtsvorm, haarstructuur en persoonlijkheid passen. We werken alleen met professionele kwaliteitsproducten, zoals de mooie oplossingen van Mediceuticals. Onze kapsters hebben een erkend diploma en volgen regelmatig cursussen om er voor te zorgen dat u het beste advies krijgt.

BeauXX is de haarspecialist van Rijen

U kunt in onze kapsalon terecht voor wassen, knippen, föhnen, kleuren, permanenten, , een complete metamorfose en bruidskapsel. Maar BeauXX biedt meer. We zijn specialist in:

Ingrid Adriaensen

Al meer dan 30 jaar haar specialist. met passie en gedrevenheid geef ik u uw zelfvertrouwen terug.  Op haar 16e begint Ingrid vol passie en gedrevenheid aan de kappersdagscholen in Breda. Ze gaat werken bij Anny de Bresser In Rijen. waar haar de kneepjes van het vak worden bij gebracht. In korte tijd werkt ze zich op tot volwaardig kapster. Dit is echter niet voldoende voor Ingrid. Ze gaat zich bekwamen en begint aan de opleiding vakbekwaamheid in het kappersvak. Ingrid is van mening dat er veel meer in het vak als kapster zit en daarom begint ze op haar 23e voor zichzelf. Ze volgt vele cursussen en trainingen zowel in binnen- en buitenland en kwam er achter dat er veel mensen zijn met hoofdhuid problemen. Hier is de passie ontstaan “Mooi haar voor iedereen”.

Joy van Gageldonk                      

Joy is opgegroeid in de kapsalon van haar moeder. Op zeer jonge leeftijd wist ze al “DIT WIL IK OOK”!   Ze begon aan haar kappersopleiding in 2006 in Tilburg, nadat ze haar opleiding boekhouden had afgerond. Joy denkt overal goed over na en is zich zeer bewust van oorzaak en gevolg. Daarom eerst de cijfers op een rij zetten en daarna met hart en ziel het kappersvak in. Ze ging al naar allerlei kappers trainingen toen ze nog op school zat.

Cum laude geslaagd en zich ontwikkeld tot een echte vakvrouw. Ze wil op de hoogte zijn van alle nieuwtjes op het gebied van haar en haarverzorging. daarom is ze nogal een op pad voor nieuwe technieken snufjes. Het uitgangspunt van Joy is: het moet makkelijk  zijn voor de cliënt en ze moet er zelf goed mee overweg kunnen. Heeft u altijd al het haar van een BN’er willen hebben? De snelste, makkelijkste en mooiste manier om uw haren voller en langer te maken is ook voor u beschikbaar!

 

 

Afspraak maken