Dun haar komt vaak voor

Dunner wordend haar is een groot probleem voor zowel vrouwen als mannen. Het is een veel voorkomend probleem dat bij 1 op de 3 mannen speelt en waar vrouwen ook steeds meer last van krijgen. Er zijn hier verschillende oorzaken voor:

  • Alopecia Androgenetica
  • Shock
  • Trauma
  • Medicatie
  • Erfellijkheid
  • Menopauze
  • Ouderdom

Wat is Alopecia Androgenetica ?

Een mannelijke vorm van haarverlies en een veel voorkomende vorm van permanente haaruitval. Bij mannen die vatbaar zijn voor Androgenetica Alopecia kan haaruitval beginnen op elk moment na de puberteit. Meestal begint het (zeer geleidelijke) haarverlies bovenop de hoofdhuid en bij de inhammen die langzaam uitbreiden vervolgens vallen de haren aan de zijkanten van het hoofd en de achterkant niet uit. Voor veel vrouwen begint Androgenetica Alopecia tijdens de menopauze.

Hoe is dun haar op te lossen?

Er zijn verschillende oplossingen voor dunner wordend haar. Zo zijn er verschillende shampoo merken bijvoorbeeld die van Mediceuticals, de Advanced Hair Restoration Technology lijn. Dit is een shampoo die het haarverlies verminderd, de bloedtoevoer verbeterd en de hoofdhuid verzorgd.

Andere oplossingen zijn pruiken en haarstukken.

Voor en na een Beauxx behandeling

Voor de Beauxx behandeling met echt haar

Voor de Beauxx behandeling met echt haar

Deze dame heeft ook last van dunner wordend haar en is bij Beauxx langs gekomen voor een behandeling. Tijdens de behandeling verzorgen wij het haar en de hoofdhuid. Vervolgens voegen we extra haar toe op de kalere plekken op te vullen.

Na de behandeling van Beauxx

Na de behandeling van Beauxx

Na de behandeling is het resultaat duidelijk zichtbaar. Deze mevrouw heeft een vollere bos haar en kan nu zelfverzekerd over straat! Maak snel een afspraak voor een behandeling.

 

 

U kunt altijd binnen 5 dagen bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek