Zelfvertrouwen
 
Mooi haar
 
Duidelijk
 
Aandacht
 
Oplossingsgericht


 

Tips om je huid op te peppen

Tips om je huid op te peppen

 

Een goede reiniging is de basis voor een gezonde huid. Als je huid niet goed schoon is, heeft geen enkele crème effect. Toch zijn we geneigd `s avonds snel in ons bed te kruipen en de dagelijkse poetsbeurt over te slaan. Jammer want het schoonmaken van je gezicht kost nauwelijks moeite. De basis van een goed huid verbeterings product is een goede reiniging. Een grondige wasbeurt verwijdert immer niet alleen make-up, maar ook stof en vuil resten.

Gebruik een dagcrème met SPF die past bij jouw huid tijdens de herfst. Je kunt beter een huid verbeterings productgebruiken als een huidverzorgingsproduct. Het verschil is dat een huidverbeteringsproduct ook daadwerkelijk de levende huidlaag bereikt waardoor je verbetering krijgt. Deze producten zijn niet te koop in een drogisterij of parfumerie winkel. Alleen gecertificeerde huidspecialisten mogen dit aanbevelen. Huidverzorging is bedoeld om schoon te heuden, gezicht te verzorgen of lekker te ruiken.

Een droge huid heeft vaak te maken met tekort aan water in de hoornlaag. Voldoende water drinken en goede crème is vaak voldoende.

Een gevoelige huid heeft vaak te maken met huid allergie. Het kan veroorzaakt worden door ongeschikte cosmetica die je gebruikt. Je kunt ook klachten krijgen door weersverandering. Een goede diagnose van de huid en de juiste huidverbeteringsproducten zijn de klachten meestal snel opgelost.

Elke week een vocht inbrengend masker geeft je huid net even iets meer weerstand en glans.

Om je huid gezond te houden is het ook van cruciaal belang dat je voeding vermijdt die je huid aantast, zoals bewerkte levensmiddelen, granen, fructoserijke suikers, verzadigde vetten, transvetten, en melkproducten. Als een gezonde huid belangrijk voor je is, dan vormt een gezonde levensstijl de beste basis beweeg regelmatig, zorg voor voldoende nacht rust, en eet gezond.

 

Deel!