Zelfvertrouwen
 
Mooi haar
 
Duidelijk
 
Aandacht
 
Oplossingsgericht


 

rosacea couperose behandeling

Couperose / Rosacea

Heeft u ook al van alles geprobeerd

heeft u ook al van alles geprobeerd aan Couperose of Rosacea zonder resultaat? Bent u bij de dokter geweest of bij de dermatoloog en tot nu toe heeft niets geholpen. beauXX heeft zeer effectieve behandelingen en producten tegen Couperose en Rosacea. De behandelingen en producten gaan verder waar andere stoppen. Het is belangrijk dat de creme die u gebruikt de levende huidlaag bereikt om ook daadwerkelijk resultaat en verbetering te krijgen.

Normale huidverzorgingsproducten

Helaas werken de producten uit de winkel, apotheek, parfumerie en vele schoonheidssalons alleen op de bovenste huidlaag, waardoor het voor de verzorging werkt en niet voor de huidverbetering. Wil je gegarandeerd resultaat raad ik u de producten van Image Skincare aan, deze bereiken de levende huidlagen, waardoor de huid weer in balans gebracht word en zichzelf kan herstellen.

Van binnenuit

U kunt alleen het beste resultaat krijgen als u het ook van binnen uit aanpakt. beauXX werkt met nutricosmetics van Laviesage.  Als er bepaalde tekorten aan voedingsstoffen zijn in het lichaam kan er een  onbalans ontstaan. Door die onbalans kan iemand bij een ontstekingsreactie  een te heftige reactie krijgen, of juist een te zwakke, waardoor de ontsteking niet op de juiste wijze kan worden afgerond.

Onbalans corrigeren    

De SkinDefense met de SkinSecure proberen zosnel mogelijk die onbalans corrigeren. Zodat het lichaam zijn zelf herstellend vermogen volledig kan benutten voor het afronden van de ontstekingsreactie. Een ander aspect welke wordt benut is het remmen van infectie gevaar. Door de buitenste laag van de huid, de opperhuid, optimaal te conditioneren maken infectieve veroorzakende organismen minder kans door te dringen in diepere huidlagen waardoor het risico van ontstekingen en irritatie zal afnemen.

Wat is Rosacea?

Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening, die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat, soms vergezeld van puistjes. Het komt voor bij volwassenen vanaf 30 jaar. De karakterstieke kleine haarvaatjes op de wangen staan bekend als couperose. Rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt daarom ook wel Acne Rosacea genoemd, hoewel het met echte acne weinig te maken heeft.

Behandeling op maat

Omdat elke huid anders is, is onze manier van werken altijd op maat. Voordat wij gaan behandelen, willen we alles weten over uw huid en over van invloed zijnde factoren. Wij invertariseren, scannen en overleggen voordat wij gaan behandelen.

 

Een afspraak maken is heel makkelijk
We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162-227081

Deel!