Zelfvertrouwen
 
Mooi haar
 
Duidelijk
 
Aandacht
 
Oplossingsgericht

Click to edit
 

pruik of haarwerk aanschaffen

Het aanschaffen van een haarwerk of pruik is vaak een emotionele gebeurtenis, daarom werken wij uitsluitend op afspraak en hebben wij een speciaal telefoonnummer. In onze aparte salon, nemen wij in een vrijblijvend gesprek de tijd, om uw situatie, wensen en onze oplossingen goed door te spreken. Met uiteenlopende technieken en een ruime collectie haarwerken, bieden wij een breed scala aan oplossingen. De modellen zijn in alle varianten leverbaar. u kunt kiezen voor echt en/of synthetisch haar, confectie of maatwerk. confectie haarwerken kunnen we binnen twee dagen leveren, maatwerk duurt 12 weken. Bij een volgende afspraak gaan we haarwerken passen en eventueel aanpassen. Pas dan beslist u of u tot aanschaf overgaat. Wij zijn pas tevreden als u het kapsel heeft dat bij u past!

Na aflevering van het haarwerk maken wij altijd nog een vervolg afspraak met u voor een was demonstratie en een controle van uw haarwerk.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw haarwerk.

NB. Als u al weet dat u uw haar gaat verliezen vanwege chemotherapie of bestraling, dan adviseren wij u voor de start van de behandeling een afspraak met ons te maken zodat wij een zo natuurlijk mogelijk haarwerk voor u kunnen reserveren. (afnamen niet verplicht)

 
 

Deel!