Zelfvertrouwen
 
Mooi haar
 
Duidelijk
 
Aandacht
 
Oplossingsgericht


 

Merken

Producten

BeauXX werkt alleen met hoogwaardige producten. Dit zijn de merken die wij gebruiken in de salon.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is één van de snelstgroeiende cosmeceuticals uit de Verenigde Staten. De producten bevatten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen en zijn dus geconcentreerder dan traditionele huidverzorgingsproducten. Hierdoor werken ze op de levende huidlaag, de huidlaag onder de zichtbare huid. Wij kozen voor de hoogwaardige producten van IMAGE Skincare om u huid echt te kunnen verjongen en verbeteren. Er is voor iedere huid en ieder huidprobleem een geweldig product voor een correctie, voeding of bescherming van de huid. IMAGE Skincare is uitsluitend verkrijgbaar via gecertificeerde huidspecialisten, schoonheidsspecialisten en artsen.

 

MEDICEUTICALS

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.

Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid (uiteraard NIET op dieren). De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals® producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons. Na een gedegen trainingen zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

 

J Beverly Hills

J Beverly Hills is een elegante en tijdloze haarverzorgingslijn voor dames en heren. Alle producten zijn gebaseerd op hoogwaardige plantaardige ingrediënten en etherische oliën en bevatten geen sulfaten en parabenen. J Beverly Hills is ontwikkeld door Juan Juan, een alom bekend en gerespecteerd stylist in de Amerikaanse entertainmentindustrie én tevens oprichter van de Juan Juan salon nabij Rodeo Drive. Juan Juan is het gezicht van het merk en de kapper van vele Hollywoodsterren.

Mineralogie

Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijk en 100% mineraal make-upmerk. Mineralogie gebruikt alleen de beste ingrediënten en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De producten zijn vrij van ongewenste stoffen zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie gebruikt alleen de hoogste farmaceutische kwaliteit mineralen. De producten bevatten natuurlijke antioxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen zoals plantextracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans. En zorgen tegelijk voor een prachtige rijke kleur.

LavieSage

BeauXX werkt met de exclusieve Nutricosmetics van het Nederlandse bedrijf LavieSage. Nutricosmetics zijn voedingssupplementen voor een optimaal gezonde huid. De nutritionele voedingssupplementen van LavieSage bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, die krachtiger en effectiever zijn en een betere bescherming bieden dan synthetische producten uit de winkel. Wilt u een gezonde huid? Dan is smeren alleen niet voldoende. De liefde voor uw huid moet van twee kanten komen. Met de hoge concentratie natuurlijke werkstoffen van LavieSage krijgt u een natuurlijke anti-aging effect en haalt u vele jaren van uw gezicht af.

Pascaud

Het Pascaud anti-aging concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Een jonger uiterlijk zonder drastische ingrepen, chirurgie of injectables! Je blijft jezelf, maar dan jonger.

 

Deel!