Zelfvertrouwen
 
Mooi haar
 
Duidelijk
 
Aandacht
 
Oplossingsgericht

Haarspecialist

U zoekt niet zomaar een kapper. U zoekt een vakkundige kapper die naar u luistert en u advies geeft over het kapsel dat het beste bij u past. Want u weet dat u zich mooier voelt met een goed kapsel. Wilt u uw haar laten knippen, een ander kleurtje of een mooie bos krullen? Of heeft u een haarprobleem of zoekt u een haarspecialist voor een haarwerk? 

 

In onze kapsalon hebben wij alle aandacht en tijd voor u

Bij BeauXX kunnen dames en heren terecht voor een goed kapsel en een oplossing voor haarproblemen. We geven u persoonlijk advies over een kapsel of een behandeling. En over de producten en kleuringen die het beste bij uw gezichtsvorm, haarstructuur en persoonlijkheid passen. We werken alleen met professionele kwaliteitsproducten, zoals de mooie haarverzorging en oplossingen van Mediceuticals. Onze kapsters hebben een erkend diploma en volgen regelmatig cursussen om er voor te zorgen dat u het beste advies krijgt.

 

BeauXX is de haarspecialist van Rijen

U kunt in onze kapsalon terecht voor wassen, knippen, föhnen, kleuren, permanenten, een complete metamorfose en bruidskapsel. Maar BeauXX biedt meer. We zijn specialist in:

Een afspraak maken is heel makkelijk
De koffie staat voor u klaar. Maak online uw afspraak.
Wilt u liever bellen? Dat kan ook. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162-227081

Deel!