Zelfvertrouwen
 
Mooi haar
 
Duidelijk
 
Aandacht
 
Oplossingsgericht

Click to edit

Afslanken

 

U nieuwe life Style

Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je  behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een programma waarmee je op gezonde wijze - onder begeleiding van een gecertificeerd Momentum®  Coach - gewicht verliest en belangrijker: een uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon krijgt aangeleerd.

Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee  voedingssupplementen - Carnitrin® en Momentum® Multi Vita - die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Momentum® Coach is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

Fase 1: Dieetfase (24 dagen + 3 uitsluipdagen)
De dieetfase duurt in totaal 27 dagen en bestaat uit een uitgebalanceerd dieet met smaakvolle recepten die weinig vet en koolhydraten bevatten en ervoor zorgen dat je hongergevoel vermindert en je gewicht afneemt. De  voedingssupplementen Carnitrin® en Momentum® Multi Vita vullen waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aan.


Fase 2: Stabilisatiefase (21 dagen)
Tijdens de  stabilisatiefase wordt je dieet langzaam aangevuld om zo je nieuwe gewicht te ­stabiliseren. Tijdens deze periode bouw je de hoeveelheid ­eiwitten en koolhydraten langzaam op, maar eet je nog steeds weinig vet.


Fase 3: Levensfase
De levensfase is de zogenaamde advies- en bewustwordingsfase. Het dieet wordt op een gezonde manier verder aangevuld, maar fase 3 bestaat vooral uit richtlijnen om je gewicht op peil te houden. ­Voorop staat dat je geniet van eten en natuurlijk van je nieuwe gewicht! Uit eten gaan kan weer, evenals een lekker glaasje wijn. Fase 3 draait geheel om het vinden van een juiste balans en vormt de basis voor een gezond gewicht.

Veel mensen denken bij gezonde voeding aan smakeloze en saaie gerechten, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Jos Stuyver, grondlegger van het Momentum® afslankprogramma, stelde samen met chef-kok Martin Vlam een aantal smakelijke en gezonde recepten samen; van snel en makkelijk tot culinaire hoogstandjes.

RECEPTEN
Momentum onderscheidt zich onder meer van andere diëten door smakelijke recepten en tóch snel resultaat. Geen shakes en poeders, maar gezonde voeding, gewoon verkrijgbaar bij je eigen slager, groenteboer of supermarkt. Achterin het 3 Fasenplan van het Momentum® afslankprogramma vind je smakelijke weekmenu’s voor iedere fase. Snel, makkelijk, lekker en gezond: onder de toepasselijke naam Momentum® Daily vind je op deze website alledaagse recepten. Daarnaast heeft chef-kok Martin Vlam culinaire Momentum® DeLuxe recepten samengesteld voor de liefhebbers onder ons die graag tijd doorbrengen in de keuken. Op deze website  vind je 

regelmatig  een aantal nieuwe recepten, zodat je tijdens het programma, maar ook daarna, lekker en gezond kunt blijven eten!

 

Momentum Supplements

Om eventuele tekorten of extra behoeften in de voeding aan vullen heeft Momentum® een aantal ondersteunende producten ontwikkeld. De voedingssupplementen Carnitrin® en Momentum® Multi Vita zijn onderdeel van het Momentum® lifestyle programma. Momentum® Multi Vita kan echter ook los worden besteld.


Daarnaast heeft Momentum® onlangs 4 nieuwe supplementen gelanceerd: Carnitine, Q10,          Antioxidant en Magnesium. De supplementen zijn geheel in lijn met het Momentum lifestyle programma, maar  kunnen ook heel goed los worden gebruikt. Voor meer informatie kun je altijd terecht 

bij  beauXX  Momentum  coach 

Uitgebreide informatie is op aanvraag verkrijgbaar. 

 

Carnitrin®
Carnitrin® is een vloeibaar voedingssupplement met een samenstelling van water, L-carnitine, zinkgluconaat en citroenzuur. L-carnitine is een aminozuur dat vrijwel uitsluitend voorkomt in dierlijke producten. Daarnaast bevat Carnitrin® zink, een mineraal dat goed is voor de omzetting van vetten, eiwitten en koolhydraten.


Momentum® Multi Vita
Momentum® Multi Vita is een breed vitaminen- en mineralensupplement met een uitgebalanceerde samenstelling. Momentum® Multi Vita ondersteunt het immuunsysteem en de algemene weerstand met een rijke dosering aan vitamine A, vitamine B12, vitamine B6 en vitamine C en vult waar gewenst tekorten in de voeding aan. Daarnaast zijn de in Momentum® Multi Vita aanwezige nutriënten biotine, folaat, magnesium en niacine goed voor de gemoedstoestand en draagt chroom bij aan de normale stofwisseling.


Momentum® Carnitine
Carnitine is een mooie aanvulling op het lifestyle programma. Je kunt het al gebruiken tijdens fase 1, maar veel mensen starten met dit supplement na afronding van de dieetfase. Het helpt op gewicht te blijven en de vetverbranding een boost te geven. Momentum Carnitine heeft als basis Acetyl-L-Carnitine, een aminozuur dat de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat vetzuren worden omgezet in energie. Het supplement is verder aangevuld met nutriënten als chroom, biotine (beide goed voor stofwisseling), zink (positieve invloed op vetstofwisseling) en vitamine C (gunstig voor immuunsysteem). Daarnaast bevat het alfaliponzuur, een bijzonder antioxidant dat van nature voorkomt in het menselijk  lichaam en essentieel is voor de energieproductie. Kortom; een perfecte aanvulling op het Momentum® Lifestyle Programma, maar ook heel goed los te gebruiken.


Momentum® Q10
Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie. Het levert energie aan weefsels en organen en levert zo een bijdrage aan de gezondheid van de organen. Dit supplement is verder verrijkt met de vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie ondersteunen. Je raadt het al: ideaal voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken. Momentum® Q10 bevat tevens vitamine E, die de cellen beschermt tegen vrije radicalen. De beschermende werking van Q10 is overigens ook de reden waarom Q10 zo veel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.


Momentum® Antioxidant
Het meest exclusieve supplement uit de Momentum Supplements-lijn is Momentum® Antioxidant. Het beschermt de cellen tegen vrije radicalen en bevat onder andere een hoge dosering R-alfaliponzuur (werkt ontstekingsremmend en maakt diverse vrije radicalen onschadelijk). Daarnaast bevat dit supplement druivenpitextract (met name goed voor de bloedvaten) en de vitaminen A, C en E, selenium en molybdeen. Kortom: een krachtig en uitgebreid complex.

Deel!